Salutació

Aquest portal, que es compon de TurismeBergueda.com i Butlleti.net, inicia la segona etapa del seu funcionament. Es va crear l’any 2007 en la seva primera etapa. Està dedicat a informació turística del Berguedà.

Continuarem la tasca informativa, en un àmbit més ample que fins ara. No fem res de nou, adaptem el que ja estàvem fent. Cada mes també enviarem als nostres subscriptors el Butlletí amb un resum de les activitats al Berguedà. Trobareu a la secció Butlletí tots els butlletins editats fins al moment.

És una eina molt ampla i complexa. S’ha procurat que la informació estigui actualitzada, però sempre hi poden haver forats. Procurarem corregir el que no sigui correcte.

És intenció dedicar uns continguts temporals, entrades, a diferents aspectes del Berguedà. Volem fer-los-hi arribar diverses visions sobre la cuina, les plantes, els animals, la natura, el turisme, històries i llegendes del Berguedà. Publicacions breus que es publicaran com a entrades, i que serà en col•laboració de diverses persones.

Volem que sigui una eina d’informació i de participació. I per això hi ha els espais de comentaris, a cada escrit.

Aquest portal és d’iniciativa privada i no té finalitat lucrativa. Els enllaços i bàners que hi ha són a tall d’intercanvi amb els propietaris dels mateixos, o a canvi d’un donatiu per a les despeses del portal, que no són pas poques.

Volem fer una eina eficaç i participativa. Tothom hi és benvingut.

Jaume Borredà.

Cap comentari

Deixi una resposta