Avís legal

AVIS LEGAL

IDENTIFICACIÓ
Aquest portal és propietat de Jaume Bellavista Icart (Jaume Borredà), titular dels dominis turismebergueda.com i butlleti.net, allotjats als seus serveis de hosting, i dels serveis propis auxiliars de distribució digital, amb DNI 38692458H, amb domicili a Plaça Major, 3 – 08619 Borredà. Email jaume@butlleti.net

OBJECTE DELS SERVEIS OFERTS
Aquest és un portal d’informació turística.
Els serveis que s’hi indiquen es dirigeixen al públic, en general, i són prestats per cada una de les entitats i/o propietaris de cada servei.
El contingut informatiu i/o comercial sobre els serveis han estat aportats per les entitats que ofereixen els serveis o han estat recollides d’altres llocs públics.

Aquest portal no té finalitat lucrativa. Tant els enllaços com els banners seran com a intercanvi amb els llocs webs que es refereixin. Aquest intercanvi serà proporcional i semblant al que hauran de publicar als seus llocs webs els interessats, o bé es podrà suplir per un donatiu com a col·laboració i que es destinarà a les despeses d’estructura i manteniment del portal.

RESPONSABILITATS
La informació continguda en aquest portal és per a fins d’informació general. Ens esforcem per mantenir la informació actualitzada i correcta, però no oferim garanties de cap tipus, expressa o implícita, sobre la integritat, exactitud, fiabilitat, adequació o disponibilitat pel que fa a la pàgina web o la informació, serveis o gràfics relacionats que figuren en el lloc per a qualsevol propòsit. La confiança que cada usuari dipositi en la informació és, per tant, estrictament al seu propi risc.
En cap cas serem responsables per qualsevol pèrdua o dany, incloent-hi sense limitació, pèrdua indirecta o consegüent o danys, o qualsevol pèrdua o dany derivat de la pèrdua de dades o beneficis que sorgeixin de o en connexió amb l’ús d’aquests llocs web.
A través d’aquest portal s’enllacen amb altres llocs web que no estan sota el control d’aquest Portal. No és té cap control sobre la naturalesa, contingut i disponibilitat d’aquests llocs. La inclusió de qualsevol enllaç no implica necessàriament una recomanació ni dóna suport a les opinions i serveis indicats en ells.
Fem tot el possible per mantenir el llocs web en funcionament i sense problemes. No obstant això, no ens fem responsables, i no serem responsable que els llocs web estiguin temporalment fora de servei per problemes tècnics, fora del nostre control.

DRETS DE PROPIETAT
La totalitat d’aquests llocs web: text, imatges, marques, gràfics, logotips, botons,
combinacions de colors, així com l’estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts, es troba protegida per les lleis sobre Propietat Intel.lectual i Industrial, quedant prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, excepte per a ús personal i privat, o amb el degut permís d’utilització.

ENLLAÇOS O LINKS :
EL portal inclou enllaços o links a llocs web de tercers. Aquestes webs no han estat revisades ni són objecte de controls sobre els mateixos pel Portal, i no podrà ser considerat en cap cas responsable dels continguts d’aquests llocs web ni de les mesures que s’adoptin relatives a la seva privacitat o al
tractament de les seves dades de caràcter personal en els mateixos.

Política de Privacitat
Aquesta política de privacitat estableix la manera com s’utilitza i protegeix qualsevol informació que donen quan s’utilitza aquest lloc web.
El propietari del portal es compromet a garantir que la seva privacitat estigui protegida. Si li demanem que proporcioni certa informació perquè pugui rebre el nostre butlletí informatiu periòdic, vostè pot estar segur que només s’utilitzarà d’acord amb aquesta declaració de privacitat.
El que recollirem, si vol és:
Nom i cognom
Adreça de correu electrònic
Què fem amb la informació que recopilem?
Necessitem aquesta informació per a l’enviament periòdic del nostre butlletí informatiu.
Registre intern.
Podem utilitzar la informació per millorar els nostres productes i serveis.
Estem compromesos en garantir que la seva informació està segura. Per tal d’evitar l’accés no autoritzat o divulgació l’hem posat en un lloc adequat, i disposem dels procediments físics, electrònics i administratius per salvaguardar i assegurar la informació que recopilem en línia.
Els enllaços a altres llocs web
El nostre lloc web pot contenir enllaços a altres llocs d’interès. No obstant això, una vegada que ha utilitzat aquests enllaços per sortir del nostre lloc, ha de tenir en compte que no tenim cap control sobre aquest altre lloc web.
Per tant, no podem ser responsables de la protecció i la privacitat de qualsevol informació que vostè proporcioni en visitar aquests llocs i aquests llocs no es regeixen per aquesta declaració de privacitat. Vostè ha de tenir cura i llegir la declaració de privacitat aplicable al cada web.
No vendre, o cedir la seva informació personal a tercers tret que estem obligats per llei a fer-ho.
Vostè pot sol.licitar els detalls de la informació personal que tenim sobre vostè en virtut de la Llei de Protecció de Dades de 1998.
Si vostè creu que qualsevol informació que tenim sobre vostè és incorrecta o incompleta, si us plau escrigui o envieu-nos un correu electrònic tan aviat com sigui possible a: dadespersonals@butlleti.net. Es corregirà qualsevol informació que resulti ser incorrecta.