Carnaval de Revista Berga 2020

Carnaval de Revista Berga 2020

Cartell Carnaval Berga

Dijous 20 de febrer

20 h BOTIFARRADA POPULAR a càrrec de l’associació de veïns de La Pietat, a la plaça del Forn. Amenitza la vetllada el grup musical La última y nos vamos.

Dissabte 22 de febrer 

11h I CONCURS D’ANIMALS DE COMPANYIA DISFRESSATS, a càrrec de l’associació de veïns del Carrer Major, a la plaça de Sant Joan. Hi haurà premis en la categoria individual (millor disfressa de l’animal de companyia) i en duet (millor disfressa de l’animal de companyia i la persona responsable). Paral·lelament, ACTIVITATS INFANTILS a la plaça de Sant Pere, amb la col·laboració de les entitats ANC Berga, Grup Verdaguer7 i Munt d’Arts. Els nens i les nenes que hi participin rebran un petit obsequi.

Us animen a venir-hi disfressats i disfressades!

12 h ARRIBADA DE LA REINA DEL CARNAVAL DE BERGA 2020 I CERCAVILA, des de la plaça de Sant Pere a la plaça de Sant Joan, amb la Xaranga Ho Peta Street Band.

13 h LECTURA DEL PREGÓ, a càrrec de la Reina del Carnaval de Berga 2020, i animació amb la Xaranga Ho Peta, a la plaça de Sant Joan.

16 h CONCENTRACIÓ DE LA RUA de Carnaval davant de ‘Cal Tonillo’, al carrer del Roser.

INSCRIPCIÓ al concurs de la rua EXCLUSIVAMENT a través d’Internet (www.ajberga.cat) fins al divendres 21 de febrer a les 13h. Les comparses i les carrosses guanyadores, carlines o liberals, puntuaran per la Carlinada, en funció de l’opció escollida en el moment de la inscripció.

Les comparses i les carrosses inscrites hauran de recollir els números d’inscripció el divendres 21 de febrer a les 20h a l’Ajuntament de Berga, així com entregar les músiques de les coreografies en un llapis de memòria (durada màxima 3’).  Els primers llocs de la rua estaran reservats per les comparses infantils.

Consulteu a part les bases i la convocatòria per participar al concurs de la rua i del ball de disfresses.

17 h INICI DE LA RUA, encapçalada per la REINA DEL CARNAVAL DE BERGA 2020 i amenitzada per la XARANGA HO PETA STREET BAND (consulteu el recorregut a la contraportada). Es continuarà la rua pel carrer del Roser, la plaça de la Creu, la ronda Moreta i la plaça de Viladomat. Al final de la rua, rebuda a càrrec de Fermí Riu. Durant la rua, hi haurà dos jurats, un d’incògnit itinerant i un d’estàtic situat a Cal Calderer (davant del Mercat Municipal). Durant la rua, PUNT LILA itinerant i ENERGY CONTROL.

Es dispensarà de manera gratuïta AIGUA i FRUITA a les comparses.

19.30 h FESTA DEL CONFETI amb Dani Magyk, a la carpa del Vall.

20 a 22.30 h ‘LA MACARRONADA’. Sopar popular a càrrec de La Carmanyola, a la carpa del Vall.

23.30 h INSCRIPCIÓ al concurs del ball de disfresses fins a les 02.00h, a la carpa del Vall. Consulteu a part les bases i la convocatòria per participar al concurs de la rua i del ball de disfresses.

00 h VEREDICTE DELS PREMIS del concurs de la rua, a la carpa del Vall.

Després del sopar i fins a les 03.30 h, BALL DELS CORNUTS, gresca i xerinola amb PDs locals, a càrrec de La Bauma dels Encantats.

A les 03.00 h, fi de la venda dels tiquets de la barra. Durant el ball, PUNT LILA LGTBIQ+ fins a les 04.00h, PUNT LILA itinerant fins a les 06 h i ENERGY CONTROL fins a les 03.30 h Hi haurà la barra de còctels sense alcohol ‘Zona Glamour’. En acabar, coca i xocolata per a tothom.

Diumenge 23 de febrer 

11.30 h ESMORZAR de la Guerra de la Farina. Bàndol Carlí a La Barana Bàndol Liberal a Cal Negre

13 h GUERRA DE LA FARINA, a la plaça de Sant Pere. Es comptarà amb les dotacions d’emergències de la Creu Verda, a més dels serveis de pediatria i funerària. El bàndol guanyador, carlí o liberal, puntuarà per La Carlinada. En acabar, VERMUT a la plaça de Sant Joan. Organitza La Bauma dels Encantats.

17.30 h BALL DE CARNAVAL INFANTIL amb l’espectacle ‘Donem-li una volta al cos’ de Xiula, al Pavelló Vell. A la mitja part, BERENAR per a tothom.

Dimecres 26 de febrer

10.30 h TROBADA ESCOLAR DE CICLE MITJÀ de les escoles de Berga, amb coca i xocolata, i l’espectacle d’Ai, carai!, a la plaça de Sant Pere.

18 h VETLLA DE LA SARDINA a l’Ajuntament de Berga. Hi esteu convidats i convidades! A continuació, ENTERRAMENT DE LA REINA DEL CARNAVAL DE BERGA 2020. Es demana la participació de molts ploraners i ploraneres.

19 h PROCESSÓ des de la plaça de Sant Pere a la plaça del Forn, amb els gegants de La Bauma dels Encantats i la participació de l’Escola Municipal de Música. Organitza La Farsa. En arribar, I CONCURS DE PLORANERS I PLORANERES, amb premis en la categoria individual i de grup. LECTURA DEL TESTAMENT per la notaria de Madrona i entrega dels premis del concurs de la rua i del ball de disfresses. Per finalitzar, SARDINADA POPULAR a càrrec de la Penya Boletaire, a la plaça del Forn.

 

Cap comentari
Tags (etiquetes):  

Deixi una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.