Carnestoltes 2020 a Puig-reig

Carnestoltes 2020 a Puig-reig

Cartell Carnestoltes Puig-reig

Dimecres 19 de febrer

17.30 h Taller infantil de Carnestoltes: Màscares a la Biblioteca Guillem de Berguedà. Organitza: @bibliotecadepuigreig

Dijous 20 de febrer

18.30 h Dijous llarder amb botifarres, coca i ball amb Fermí Riu. A la Sala. Preu: 4 € Venda de tiquets del 10 al 14 de febrer a l’ajuntament de Puig-reig.Organitza: Comissió de Festes.

Divendres 21 de febrer

9.30 h Esmorzar amb coca, xocolata i lectura dels pregons de Carnestoltes 2020 a càrrec dels alumnes les escoles. Pavelló d’esports.

10 h Disbauxa infantil per a tots els nens/es de les escoles amb el grup Divertimento. Pavelló d’esports.

11 h Cercavila infantil amb els nens/es de les escoles i amb l’animació musical de la batukada dels alumnes de 6è de l’escola de música. Passeig de la Via, els carrers Llobregat i Major.

18 h Conte i taller infantil de Carnestoltes. Veniu disfressats! Biblioteca Guillem de Berguedà. Organitza: @bibliotecadepuigreig

21 h Sopar popular amb mongetes i botifarra. Plaça de la Creu. Preu: 2€ (gratuït pels disfressats)

22.30 h Tret de sortida al Carnestoltes Puig-Reig 2020 i inici de la Rua nocturna. Plaça de la Creu. Col·labora: @jovespuigreig / @diablesclotdelinfern / @comissiódefestes

Dissabte 22 de febrer

16.30h Cercavila de comparses encapçalada pel Rei del Carnestoltes. Sortida del Camp de futbol, direcció C/ Llobregat, C/  Major, passeig de la via i l’avinguda 1 d’octubre.

Seguidament al pregó de carnestoltes  a càrrec del Rei del Carnestoltes, exhibició de comparses i entrega de premis del concurs d’aparadors. Pavelló d’esports. A l’acabar… Gran banquet i ball (fins a la 01 h). Servei de barra a càrrec del futbol sala Puig-reig. Preu tiquet: 7 € per a les comparses que participin a la rua 5 € per a nens fins a 12 anys 8 € per a la resta de grups.

Descarrega l’inscripció per fer una comparsa: www.puig-reig.cat / #carnestoltespuireig20

Per Carnestoltes, portem Puig-reig a l’espai. Concurs d’aparadors del 17 de febrer al 21 de febrer.

 

Cap comentari

Deixi una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.