Casserres, jornada 7/04

Casserres, jornada 7/03

Casserres, jornada 7/04

Població (2019) 1.608
Superfície (km2) 29,46
Altitud (m) 611
Longitud (º) 1,843392
Latitud (º) 42,014378

Residència Municipal de Casserres -L’Onada-

L’Onada Serveis

Situada a la població de Casserres, comarca del Berguedà, aquesta residència ofereix un ambient còmode, personalitzat i acollidor.

Aquí s’integren, a més de la residència, el centre de dia, el casal d’avis i una ambiciosa xarxa de serveis, gràcies a la qual els usuaris podran entrar simplement a prendre un cafè o a fer un menjar, fins a rebre atenció en la residència. L’edifici és emblemàtic per a la comunitat, doncs allí va funcionar per molts anys el cinema del poble i va ser condicionat conservant elements tradicionals. El centre compta amb 51 places de residència, 25 de centre de dia i un local social.

Casserres estrena himne oficial de les entitats esportives del poble 

Aquí Berguedà

Vídeo cedit per Sendo Soler.

Casserres Salvatge  

Gerard Esteban

Casserres Salvatge! Una cursa d’obstacles increïble que s’ha convertit en un de les activitats referents de la festa major de Casserres.

Des del 2012 es porta a terme aquesta cursa, a proposta de la Comissió de Cultura i Festes de Casserres, gràcies a l’esforç i dedicació del grup de persones organitzadores i també al munt de col·laboradors/es que ajuden a que aquest esdeveniment sigui possible any rere any!

 

Cap comentari
Tags (etiquetes):  

Deixi una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.